En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Ännu en gång lyckas dom få ut sin propaganda

Av stovarjagaren - 30 april 2009 11:15

BERTH-OLOF BRÄNNSTRÖM där har ni mannen som agerar som rovdjursföreningens förlängda arm till media i västerbotten. Att han och Krister Persson(ny ordförande i SRF)är goda vänner finns det inga tvivel om längre. Varenda gång Berhan skriver i VK så är källan Krille P. Nu senast idag så skriver han om hur hemskt det är att utöka skyttdjakten och att paragraf 28 ska få bli permanent, dessa vilda protester kommer från en föreningen som dyrkar rovdjur och dom kommer aldrig ge sig fören rovdjuren svämmat över i skogarna. SRF vet själv att det ej kommer göra någon skillnad med enstaka skyttsjakter och att paragraf 28 ej missbrukades under test perioden. Protesterna är enbart till för att fortsätta skapa opinon mot oss jägare, samer och bönder. Dom vet att ju 99% av svenska folket inte har en aning om vad rovdjuren ställer till med så allt negativt dom kan sprida ut om jägarna, samer och bönder är ju bara till fördel för deras lilla förening och deras fortsatta rovdjursavel. Dessa 2 herrar som gaddat ihop sig under en mysig hemmakväll gör livet surt för oss jägare och samer i västerbotten. Jag ogillar skarpt detta för jag anser att det är ett direkt hot mot mitt liv som jakthundsägare, kommer nu dom lyckas med sitt vargdyrkande och avlar fram en stam i västerbotten ja då har dom fått sig en ovän för livet det kan jag lova…


http://www.vk.se/Article.jsp?article=274120

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se