En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Där satt den....

Av stovarjagaren - 30 april 2009 12:53

Vilken härlig dag, solen skiner som aldrig förr och det är en lång helg. Man har gått med ett leende på läpparna hela dagen, var bara lite sur i morse men det gick över ganska snabbt när man fått i sig morgon kaffet. Fika rasten blev extra lång och man fick äta en Skagen macka, fick t.o.m medvind hem idag. Hur fan är det möjligt?? Barnen på dagis ropade vilken söt hund du har när jag gick förbi, och stolt som man är så tackar man och lägger på ett brett leende=) för annars så brukar dom bara skrika

 –kolla Pluto och as garva

ikväll ska man få fara å grilla och ta sig någon kall med trevligt sällskap, och det är aldrig fel. Tur man kommer vara utanför stan så man slipper alla förbannade ungdomar som kommer göra stan till ett slagfält. Tackar vet jag på min tid, då skötte vi oss och var hemma i tid. Jag hoppas dagens ungdomar lär sig något av oss äldre…

Jag hoppas att allt positivt fortsätter hela dagen och kvällen, sen hoppas jag att vädret håller i sig så brudarna fortsätter klä av sig. Det är så underbart med denna års tid=)

Ha en fin valborg alla mina nära och kära……


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se