En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

NU är jag tillbax

Av stovarjagaren - 23 september 2009 13:52

Hej Igen..

Nu har jag varit och trimmat hunden ytterligare några dagar. Och jag fick ut ganska mycket av dessa dagar, blev en tung start med 2 helt tomma dagar. Men sedan när man börja syna markerna lite bättre så hitta vi hyffsade ställen, hunden skötte sig utmärkt när han fick upp jössarna på benen. Så detta lovar gott inför elit provet i vilhelmina till helgen. Det tråkiga i det hela är att man träffar så många långväga jägare som åker flera mil för att kunna släppa sina hundar. Och det man hör är att dom är helt uppgiven och arga över hur dagens rovdjurspolitik är, för visst är det förjävligt att folk inte ska kunna jaga på sina marker? Dom måste ändå vara glada att dom kan åka hit upp och få jaga, dom här jägarna kan jag trängas med och dela med mig av västerbotten. Men utlänningarna som är här och jagar kan gärna få åka hem. Ja idag beställde man sig en Garmin, vart helt såld när jag fick jaga med en sån i helgen. Så jag hoppas få den innan helgen=)


         


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se