En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

600 medlemmar och Utställning i Nordmaling

Av stovarjagaren - 25 maj 2011 08:55

Hej,


Snart når vi 600 medlemmar i svenska stövarklubbens facebook grupp viket är fantastiskt. Det är trevligt att se hur gammal som ung sitta och dela med sig av kunskap om jakt och stövare. Vi är fortfaraden ända jakthundsklubb på facebook vilket är ganska konstigt tycker jag. Jag förstår inte varför inte någon annan hundklubb nappar på denna möjlighet att ha en samlings palts för sina medlemmar. Stövarklubben har ju också skaffat sig ett nyhetsbrev som sänds ut varje månad och där kan man ta del av information från alla håll och kanter.


Förra helgen så var det utställning i Nordmaling. Traj fick utmärkelse GOD, han hade fina rörelser och korset var bra. Det han fick nedslag på var att han ännu inte är utvecklad men som förmodligen kommer att komma med tiden. Jag är inte orolig. Det var en fin tillställning och vädret var hyfsat. Jag ser framemot fler utställningar i sommar.


  

Jag och Traj i ringen  


 

Här Sitter vi och väntar... 


  Gudfadern var på plats för att kolla läget...


 

Kikar lite i programet 


  Traj ligger och vilar i stugan...


  Traj sitter och väntar på mat?


  Hårt att vara i stugan så det blir mycket vila...

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se