En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Då var vi igång..

Av stovarjagaren - 22 augusti 2012 10:42


  Hej,


Då var det igång på riktigt. Det har blivit tidiga mornar vilket har lett till sömnbrist. Men vad gör det när man får vakna till liv ute i skogen. Det är magiskt ute i naturen på morgon, man får vekligen vakan upp med ett leende på läpparna. Vad som har varit mindre bra är ju att det har gått sådär med att få upp någon hare. Ett drev på 20 minuter har det blivit och sen två hel bommar. Inte ens ett slag har Traj hittat nu på två dagar. Vad de kan beror på vet jag inte. Men jag hoppas verkligen inte det är brist på hare. På samma plats ifjol så fanns det relativt gott om hare och vi behövde inte anstränga oss värst vidare mycket för att hitta hare. I natt så har det öst ner regn vilket kan vara en anledning. Men ändå är jag lite orolig. Nu tar vi en ”sovmorgon” imorgon bitti och laddar om inför fredagen och helgen. Det kan ju inte bli sämre nu va?

             

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se