En stövarjägares liv

Direktlänk till inlägg 13 december 2012

Jag ser det snöar...

Av stovarjagaren - 13 december 2012 10:02

Hej,


Då var det ett tag sedan man uppdaterade bloggen. Jag har helt enkelt inte haft tid eller någon ork. Sen har jag lyckats formatera om min telefon så alla bilder och filmer har försvunnit från den senaste släppet.


Men jag kan säga att det börjar ta sig för Traj. Han har haft två första prisdrev i rad. Men han har kvar lite barnsjukdomar och är lite osäker på kallsnö, han blir lite osäker när haren springer i samma löpor. Men i övrigt så löser han det bra. Förhoppningsvis så kommer jag starta honom på prov innan denna säsong är över. Och sätter inte snön stopp så kommer vi deltaga i UnghundSM för Hamiltonstövare som går av stapeln Lördagen den 26/1.


Men nu så har ju alltså snön kommit och det ser inte bättre ut än att jakten snart är över. Man får hoppas snön sätter ihop sig så man kan göra något mer släpp. Det här med snö är en stor nackdel för oss här uppe i norr. Vi har betydligt kortare säsonger än för de som bor söderut.


Ja det var lite smått och gott… hoppas ni har det bra.. jag ska bättre mig med uppdateringer… 

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av stovarjagaren - 3 april 2013 10:10


    Jag erhöll idag tidningen Jägaren och upptäckte att allt går framåt och allt förändras i vår värld. Förr såg en varg ut som en varg men numera får den se ut hur som helst. Pärmbilden på det i dag erhållna exemplaret av Jägaren visar nämligen...

Av stovarjagaren - 8 februari 2013 11:31


  Hej, Som ni ser så har inte mina inlägg duggat tätt den senaste tiden. De beror på att tiden och orken inte räcker till. På jaktfronten har de inte hänt så mycket. Jakten är i stort sett över. Snön och skare sätter stopp för all jakt med ...

Av stovarjagaren - 25 januari 2013 13:19


  Hej, I helgen kommer det att hållas ett unghund-SM för Hamiltonstövare att genomföras. Hittills är det 60 hundar anmälda. Villkor för deltagande: Hunden (Hamiltonstövaren) får ej ha fyllt 4 år den dagen som provet genomförs. Pr...

Av stovarjagaren - 17 januari 2013 13:07


  (En extremt viktig varg i Sverige, men på andra sidan östersjön kallas dom hybrider)   Då får alltså den extremt viktiga ”varg” tiken leva kvar ett tag till. Förvaltningsrätten i STOCKHOLM tog beslutet idag att skyddsjakten på gu...

Av stovarjagaren - 14 januari 2013 10:25

  Hej,   När man har en bit att köra till sin jaktmark så är det svårt att avgöra hur vädret ser ut dit man ska. De blir som svårt att planera om man verkligen ska fara ut eller inte. I lördags var det en sån dag som gjorde att man tvekade. Fö...

Presentation

Omröstning

Nu går vi in på den andra halvan av jaktsäsongen. Vad tycker ni om det?
 Jagar hellre vitharar på barmark
 Har/rävjakt ska bedrivas på snö
 Vi får sällan snö där jag bor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En stövarjägares liv med Blogkeen
Följ En stövarjägares liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se